Coaching

Ondernemers coach

Je bent een ondernemer in hart en nieren. Je kan iemand zijn eigen schoenen nog verkopen als het moet. Toch komt er een moment dat jij je bedrijf naar een hoger niveau wilt brengen. Op dat moment komt er een ondernemers coach om de hoek kijken.

De meeste startende ondernemers hebben grote ambities met hun bedrijf. Ook reeds gevestigde ondernemers zitten niet stil, en denken na over de toekomst. Een ondernemers coach kan jou helpen met het opzetten van een roadmap. Samen maken we een plan voor de komende 10 jaar en bepalen we aan welke doelen gewerkt moeten worden. 

Dit begint bij bewustwording. Weten waar je nu staat. Waar wil je graag naar toe, en wat staat je te wachten onderweg daar naar toe. Hoe kan ik mijn tijd zo efficient mogelijk indelen. Wat doe ik zelf en wat besteed ik uit. Samen met de ondernemers coach gaan we jou hele bedrijf naar een hoger niveau brengen. 

Budget coach

Inzicht in uw financiele situatie voorkomt problemen met uw bedrijf, maar ook met uw leveranciers. Wanneer het overzicht over het bedrijf begint te vervagen, dreigen zich schulden op te doen. Herstel van budgettering is noodzakelijk. Een budgetcoach kan je hierbij helpen.

Samen met de ondernemer gaan we de gehele financiele situatie van het bedrijf doorlichten. Openstaande facturen, crediteuren, leningen en belastingen worden tot op de bodem uitgezocht. Aan het einde van dit traject heb je als ondernemer een goed overzicht van de liquide stromen binnen je bedrijf. 

De budget coach is een onafhankelijke professional die niet beoordeeld. Uw achtergrond en branche hebben geen invloed op de werkzaamheden. 


Meer weten over budgetbeheer? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek. We informeren je graag over de mogelijkheden.