Over mij

Wat is mijn missie?

Met Paroba Finance & Coaching is het mijn missie om jou als ondernemer te begeleiden met de administratie, belasting en coaching. Ik wil je laten zien dat de boekhouding leuk is, de boekhouding je belangrijke informatie geeft als ondernemer en je daardoor ook voldoening eruit haalt.

Een goede samenwerking en gelijkwaardigheid tussen jou en mij vind ik hierbij essentieel. Waarom? Elk kwartaal of elke maand werken we samen om de administratie in orde te brengen. We hebben contact via de telefoon, facebook, whatsapp. Een klik tussen jou en mij, die moet er zijn.

Onze toekomstige fijne samenwerking wil ik bereiken door persoonlijke aandacht, leuke tarieven en mijn deskundigheid. Ik werk met een exclusief aantal ondernemers. Wil je weten hoe klanten over mij denken en mijn diensten? Lees hier de recensies

Paroba Finance & Coaching is financieel beter voor jou!

Voor wie ben ik er?

De ondernemers waarmee ik werk zijn vrouwen met deskundigheid, lef & passie in hun vakgebied.  Moeders met een eigen bedrijf, die naast hun gezin inspirerende, creatieve ondernemers zijn. Vrouwen die zelf hun brood verdienen en een rolmodel willen zijn voor degene naast zich.

Vrouwen, ondernemers, zoals jij!

Naast de powervrouwen werk ik ook voor stoere ondernemende papa’s, gezinnen en singles die hulp nodig hebben.

Wie ben ik?

De leukste en gezelligste boekhoudster heet Petra Bleijenga. Ik heb 2 prachtige dochters, Mia (2013) & Evi (2016). Wij wonen in Vriezenveen aan de Aalscholver 13, hier vind je ook mijn kantoor aan huis.

Waarom doe ik wat ik doe?

Boekhoudster, belastingconsulente en budgetcoach. Waarom toch? Die vraag krijg ik heel vaak. Veel ondernemers snappen er niks van, voor mij is het mijn passie.  Elke boekhouding
is in essentie opgebouwd uit dezelfde regels. Maar de ondernemer, de keuze voor het vak,
die maken de cijfers.

Deze cijfers, het kloppend krijgen ervan, het systeem erachter, dat is mijn drive.

Wat is mijn verhaal?

Als dochter van ondernemers is de liefde voor de cijfers met de paplepel ingegoten.
Op mijn 10e ben ik begonnen met het schrijven van kasboeken bij het bedrijf van mijn ouders. Toen mijn interesse groeide volgden er al snel andere kantoorklussen.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij het familiebedrijf en diverse accountantskantoren, deed zich de kans voor om zelf ondernemer te worden.

Opleidingsachtergrond:
– 2008: Praktijkdiploma Belastingrecht
– 2010: Diploma Vakopleiding Openbare Financiën (VOFMA)
– 2011: Praktijkdiploma Boekhouden
– 2017: Diploma Budgetcoaching

Petra Reekers-Bleijenga

Paroba Finance & Coaching

Tips & tricks

Meld je aan en ontvang periodiek een mailtje met handige tips & tricks waar jij financieel beter van wordt!

Hoera, je aanmelding is gelukt!