Belasting

Belastingen:
Belasting…we hebben in Nederland er vele soorten van. Veel mensen krijgen het al benauwd als ze eraan denken. En als er een blauwe envelop op de mat ligt, krijgt toch bijna iedereen een paniekreactie.

Of je nu particulier bent of ondernemer, belastingen zijn vaak een doolhof van wat wel of niet mogelijk is. Terwijl er juist zoveel kansen liggen als de regels en wetten goed worden toegepast.

Onze belastingcultuur is in de afgelopen jaren gewijzigd naar wat ze noemen een meer horizontaal gericht toezicht. Dat betekent dat de Belastingdienst wil dat je zelf ‘in control’ bent over de belastingen, zodat zij minder snel hoeven te controleren. Maar er wordt wel verwacht dat je juiste aangiften doet en jij je aan de opgelegde wetten houdt.

Bij een verkeerde stap zijn de boetes vrij hoog en dus is het belangrijk je goed te laten informeren en te laten helpen.

Bij Paroba Finance & Coaching kan je terecht voor diverse belastingen, waaronder btw-aangiften & inkomstenbelasting. Je kan ook bij mij terecht voor het aanvragen, stopzetten en wijzigen van toeslagen. Denk hierbij aan de huur, zorg en kinderopvangtoeslag.

Ben je op zoek naar deskundig advies over de fiscale regelgeving?
Moet er een aangifte gedaan worden voor de btw of inkomstenbelasting?
Moet er een belastingprobleem worden opgelost met een fijn staaltje tackelen?
Of mag ik je helpen door het schrijven van een bezwaarschrift?

Klik hier voor meer informatie & wat mijn tarieven zijn.
Laatste blogs:

Petra Reekers-Bleijenga

Paroba Finance & Coaching

Tips & tricks

Meld je aan en ontvang periodiek een mailtje met handige tips & tricks waar jij financieel beter van wordt!

Hoera, je aanmelding is gelukt!